Retourbeleid

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling heb je de mogelijkheid je bestelling te retourneren.

Je mag het artikel zoals een halsband of tuigje natuurlijk passen bij je hond, maar bij het ruilen of retourneren dient het artikel ongebruikt en in goede staat te zijn. Ook voor afgeprijsde artikelen geldt: niet goed = geld terug. Gepersonaliseerde artikelen die speciaal zijn gemaakt voor jou kun je niet ruilen of retourneren.

Hoe Ruil of Retourneer ik een artikel?
Wanneer je een artikel wilt ruilen of retourneren kan je dit binnen 14 dagen doen. De kosten van de retournering zijn voor eigen rekening van de verzender. Artikelen kunnen niet worden geretourneerd zonder originele verpakking of wanneer een artikel niet meer compleet is. Je retour wordt dan niet in behandeling genomen.

Volg onderstaande stappen om je bestelling te retourneren:

  1. Stuur een mail naar info@veiligheidstuigjes.nl. Geef hierbij aan welk artikel je wenst te retourneren en geef het bestelnummer op. Geef ook de reden op waarom je het wilt retourneren. Geef ook je IBAN nummer en tenaamstelling op.
  2. Verstuur vervolgens via de verzender van eigen keuze. De verzendkosten zijn voor rekening van u. U retourneert aan het volgende adres: Veiligheidstuigjes, Amsterdamsestraatweg 239, 3551 CC Utrecht, Nederland.

Wanneer ontvang ik mijn geld retour?

Binnen een week nadat wij je retour hebben ontvangen en ontvangen in goede staat storten wij je geld terug naar het opgegeven IBAN nummer.

Nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier, dan komen wij er samen wel uit.