Levertijd

Ons uitgangspunt is dat bestellingen die betaald zijn binnen 2 werkdagen op te sturen. Dat geldt voor producten die op voorraad zijn zoals de veiligheidstuigjes.

De producten die een langere levertijd hebben zijn producten die nog gemaakt moeten worden zoals martingale halsbanden en riemen. Dat staat dan ook vermeld bij het product. Mocht er maatwerk plaatsvinden aan uw veiligheidstuigje dan zal de levertijd ook wat langer duren. Wij verzenden voornamelijk via DHL, via DHL ontvangt u per mail een bericht wanneer uw zending bij u aankomt. De meeste zendingen verzenden wij in een brievenbusdoos. Via de mail van DHL kunt u zien of u thuis moet blijven voor het pakje. Soms versturen wij ook per post.nl ook van dit bedrijf ontvangt u een mail met de verwachte bezorgdatum en tijdstip.

Het hangt van de vervoerder af wanneer uw bestelling aankomt. Meestal is dit ene dag na dat wij het verstuurd hebben (België uiteraard wat langer).

Verzending in Nederland is gratis. Buiten Nederland maar binnen Europa komen er dus verzendkosten bij, dit hangt af van het gewicht van uw bestelling en wordt berekend als u uw bestelling afrondt.