Ik ben Anneke en woon in Utrecht samen met mijn honden en echtgenoot. Begin 2000 kwam ik voor t eerst in aanraking met rescue honden uit het buitenland. Wij adopteerden een hondje via een stichting maar kregen geen voorlichting over ontsnappingsgevaar. Gelukkig was het een rustig hondje en is alles goed gegaan. Voor 2000 hadden wij overigens altijd "2e hands" hondjes uit Nederland. Allemaal lieve schatjes.

Later werd ik vrijwilliger bij een stichting maar wederom was er geen aandacht voor veiligheid. In 2009 adopteerden wij een hond (Sokkie) en ik dacht dat ik een goed tuigje voor hem had. Echter bij een wandeling trok hij zo het tuigje over zijn kop. Gelukkig wist ik hem op tijd te vangen. Ik ben stad en land afgegaan op zoek naar een tuigje mét buikband.. het was nergens te krijgen.

Zo kwam Sokkie aan.. geen halsband geen tuigje. Helaas zijn er nog steeds veel aankomsten van honden uit het buitenland op niet-omheind terrein zonder een veiligheidstuigje!

In 2012 richtte ik samen met iemand de vereniging Amor para Perros op. Dit betekent: liefde voor honden. Zie www.liefdevoorhonden.nl Deze vereniging heeft als doel honden in nood te helpen. Ik ben voorzitter van deze mooie vereniging en inmiddels hebben we zeker al 800 honden naar een beter leven geholpen.
Om dit werk mogelijk te maken, en niet alleen afhankelijk te zijn van donaties, heb ik 2 webshops opgericht. Eerst met verkoop van leuke sieraden en hebbedingetjes voor het baasje of vrouwtje. Dat is de donatieshop.  Mede door mijn eigen ervaringen wist ik dat er een grote behoefte was aan producten voor honden, speciaal voor honden met een zogenaamd rugzakje. 

Veiligheidstuigjes

Er bleek grote behoefte in Nederland aan veilige tuigjes en halsbanden; voor honden die angstig zijn en met de niet juiste middelen kunnen ontsnappen. Die juiste middelen zijn in een dierenwinkel niet te verkrijgen. Samen met anderen zijn we aan het ontwikkelen gegaan en ik maak inmiddels zelf samen met een naaister anti ontsnappingstuigjes ook wel veiligheidstuigjes genoemd. De grootste bulk om de voorraad op peil te houden, wordt gemaakt door een super gemotiveerde naaister die weet wat belangrijk is. Zij heeft ook ruime ervaring met honden en let goed op veiligheid en duurzaamheid. Alles wordt dubbel gestikt. Dit gaat om het model No Escape. Alles is uitgetest op diverse soorten honden om tot een veilig product te komen. Het ijzerwerk die we gebruiken is van een goede kwaliteit (geen gevaar voor openbuigen). En ik woon lekker centraal in het land dus mensen kunnen altijd komen passen op afspraak. 
Toen de domeinen www.veiligheidstuigjes.nl en www.hondentuigjes.nl vrij kwamen heb ik die op mijn naam geregistreerd en is deze webshop na enige tijd ontstaan. Door die domeinnamen is het duidelijker voor mensen en makkelijker te vinden op internet.
Kwaliteit, professionaliteit en service staan bij ons in een hoog vaandel. De levertijd is kort omdat ik op de dag van bestelling en betaling verzend of de dag erna (mits anders vermeld bij t product). Ook maak ik samen met anderen riemen en prachtige martingale halsbanden. 
De opbrengsten van deze shop's gaan geheel naar hulp aan honden in nood! Ik wens je veel winkelplezier. 

Lieve groetjes, Anneke

p.s. neem ook eens een kijkje in het gastenboek van de donatieshop. Ik ben best trots op die leuke reacties! Kik hier.

Amsterdamsestraatweg 239 3551CC Utrecht
Telefoon: 06-39469840 Email: info@liefdevoorhonden.nl
KvK nummer 57071659